ARSENAL PODMLAĐUJE EKIPU: Za njega više nema mesta, Atletiko čeka da ga potpiše (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 22:04

ARSENAL PODMLAĐUJE EKIPU: Za njega više nema mesta, Atletiko čeka da ga potpiše (FOTO)

Ove sezone je odigrao samo dve utakmice.

Napadč Arsenala Aleksander Lakazet nije se naigrao od početka sezone pošto je bio na terenu na samo dva meča i uspeo da postigne gol, ali je sve očiglednije da će napustiti London po isteku petogodišnjeg ugovora na kraju sezone.

Prvi u redu za njegov potpis je Atletiko Madrid, a trener Jorgandžija Dijego Simedone želi da klub napravi sa Franuzom predugovor već u januaru kako bi ga rezervisali za letnji prelazni rok. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

✅ vs AFC Wimbledon

✅ vs West Brom

✅ vs Man City

Alexandre Lacazette has scored in his last three EFL Cup appearances. #AFC #EFLCup pic.twitter.com/cpyt6q877s

— sportingbet UK (@Sportingbet_com) September 22, 2021

Arsenal želi da podmladi ekipu, a Lakazet je napunio 30 godina, uz to ima i visoka primanja u timu gde je Pjer-Emerik Obamejang prva zvezda. Ukoliko i pređe u Atletiko, Lakazet će se tamo susresti sa ozbiljnom konkurencijom u liku Luisa Suareza i Antoana Grizmana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.