ARSENAL OSVETNIČKI SAMLEO: Inter stigao tri gola zaostatka, ludnica na meču Reala i Napolija

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 00:09

ARSENAL OSVETNIČKI SAMLEO: Inter stigao tri gola zaostatka, ludnica na meču Reala i Napolija

Dve utakmice bez golova, na ostalim prštalo

U utakmicama odigranim od 21 čas kojim je zatvoreno peto kolo grupne faze Lige šampiona videli smo izuzetno uzbudljive susrete, koji su u mnogome razjasnili stanje na tabeli, pred poslednju rundu grupne faze.

Arsenal je na svom stadionu razbio Francuski Lens sa 6:0 za overu prvog mesta u grupi, i tako se osvetili za poraz iz drugog kola, kada su na gostovanju ovom timu izgubili 1:2.

Golove za četu Mikela Artete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postigli su Haverc, Žezus, Saka, Martineli, Odegard i Žoržinjo sa bele tačke.

U istoj grupi ranije tokom dana je PSV savladao Sevilju sa 3:2.

U pomenutom ranijem terminu su i Galatasaraj i Mančester junajted podelili plen (3:3), da bi u toj grupi Bajern i Kopenhagen odigrali bez golova.

Videli smo veliko uzbuđenje u Lisabonu, gde je Benfika vodila sa 3:0, na poluvremenu, da bi Inter u nastavku uspeo da se izvuče i stigne do boda (3:3).

Žoao Mario je het-trikom doveo Benfiku u vođstvo, pogocima u 5, 13, i 34. minutu, dok su za goste strelci bili Arnautović, Fratezi i Aleksis Sančez iz penala.

U istoj grupi u meču između Reala Sosijedada i Slazburga odigranom u San Sebastijanu, nije bilo golova.

U susretu Brage i Union Berlina nije bilo pobednika (1:1), a pravi klasik viđen je u Madridu gde je Real pobedio Napoli sa 4:2.

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su u Madridu ekipu Napolija rezultatom 4:2 u okviru grupe C.

Sjajan fudbal videli smo večeras u glavnom gradu Španije, a izabranici Valtera Macarija prvi su stigli do gola već u devetom minutu kada je pogodio Đovani Simeone.

Nedugo zatim, Real je uzvratio i u razmaku od samo 11 minuta u potpunosti preokrenuo rezultat.

Igrao se 11. minut kada je Rodrigo dobio loptu od Dijaza i sjajnim udarcem savladao Ospinu, da bi u 22. Alaba uposlio Džuda Belingema koji je glavom zatresao mrežu rivala.

Napoli je izjednačio početkom drugog poluvremena pogotkom Angise u 47. minutu, ali je rezervista Reala 19-godišnji Nikolas Paz udarcem sa distance doneo vođstvo Kraljevskom klubu.

Konačan rezultat postavio je Hoselu posle nekoliko promašaja u trećem minutu nadoknade vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.