ARAPI SU PONUDILI MILIONE: Evo šta je odlučio Murinjo

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 12:12

ARAPI SU PONUDILI MILIONE: Evo šta je odlučio Murinjo

Dao je reč.

Trener fudbalera Rome Žoze Murinjo odbio je bogatu ponudu da preuzme ekipu Al Ahlija iz Saudijske Arabije, prenose italijanski mediji.

"Skaj Italija" navodi da je Murinjo održao sastanak u Londonu sa jednim od zvaničnika Al Ahlija Mahmudom al-Katibom. Portugalski stručnjak je saslušao ponudu čelnika Al Ahlija koja je iznosila čak 120 miliona evra za dve sezone.

Murinjo je zahvalio na interesovanju, ali je istakao da želi da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Romi iako je ponuda bila izuzetno unosna. Al Ahli je osvojio prvo mesto u Prvoj diviziji Saudijske Arabije, a naredne sezone igraće u najelitnijem takmičenju ove zemlje, Saudijskoj profesionalnoj ligi.

Italijanski mediji navode da je Murinjo igračima Rome posle poraza od Sevilje u finalu Lige Evropa rekao da će i naredne sezone trenirati rimski klub. Portugalac je Romu preuzeo 2021. godine, a sa rimskim klubom je igrao dva uzastopna finala evropskih takmičenja.

Roma je 2022. osvojila Ligu konferencija, a 31. maja ove godine je u finalu LE poražena od Sevilje posle boljeg izvođenja penala.

"Vučica" je osvojila šesto mesto u Seriji A, a naredne sezone igraće u Ligi Evrope.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.