Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2016, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APOSTOLOVIĆ: Raduje prvi gol u dresu Radničkog

Iako u pobedi nad Bačkom od 1:0, Radnički nije blistao, u dresu „Reala sa Nišave“ zasijala je nova zvezda. Mladi Piroćanac Andreja Apostolović uspeo je prvim golom u dresu Radničkog da donese važne bodove nišlijama.

Utakmicu 12. kola u Nišu obeležili su mladi igrači. Zbog povreda i kadrovskih problema trener Milan Rastavac je ukazao poverenje mladim igračima. Mlađarija je na pravi način iskoristila ukazanu šansu. U samoj akciji koja je prethodila postignutom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << golu učestvovala su trojica dvadesetogišnjaka. Nikola Mitrović, Marko Mrkić i strelac gola Andreja Apostolović.
– Po proseku smo najmlađa ekipa. Neminovno je, hteli to ili ne, doveli smo sebe u situaciju da moramo da zavisimo od mladih igrača. To je put koji smo zacrtali i koji nema alternativu. Ovaj klub mora da pravi rezultate i da promoviše mlade igrače kako bi pravio transfere i nastavio da živi, rekao je Milan Rastavac.
Apostolović je na Čair došao prošle sezone, dugo se tražio, trpeo raznorazne kritike ljubitelja sporta u Nišu. Međutim, kada je bilo najpotrebnije, pokazao je kvalitet i pokazao zbog čega je doveden iz pirotskog Radničkog.
– Raduje me što sam imao priliku da rešim utakmicu, da nismo pobedili nastavak sezone bio bi dosta teži. Pohvale Mrkiću koji mi je spustio loptu. Znači mi što se vraćam u tim, trudiću se da popravim svaki segment igre, rekao je Andreja Apostolović.
Radnički u sledećem kolu gostuje Partizanu u Beogradu, gde će se spoj mladosti i iskustva koji krasi niški tim naći na pravom ispitu. Utakmica se igra u subotu od 19 časova na stadionu Partizana. 
Pripremio: Aleksandar Ilić
The post APOSTOLOVIĆ: Raduje prvi gol u dresu Radničkog appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

VREMEPLOV: Gol Marka Pantelića u derbiju o kome se još polemiše da li je bio regularan i postignut na sportski način (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 17.Okt.2016, 00:01

Vremeplov nas vraća u 2004. godinu i polufinale Kupa Srbije u kome je Crvena zvezda sa 1:0 savladala Partizan, golom o kome i danas dan polemišu Grobari i Delije.. . Meč je odigran 21. aprila, a Crvena zvezda je brzo stigla do prednosti. Bila je to veoma konfuzna situacija, pošto je Nikola Žigić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.