AO: Sjajni Tim ISTAMBURAO Nadala, ništa od reprize finala sa Đokovićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2020, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Sjajni Tim ISTAMBURAO Nadala, ništa od reprize finala sa Đokovićem

Austrijanac blistao u taj-brejkovima.

Dominik Tim plasirao se u polufinale Autralijana Opena pošto je u poslednjem meču četvrtfinala savladao Rafaela Nadala sa 3:1 u setovima - 7:6, 7:6, 4:6, 7:6.  Zanimljivo je da je Austrijanac peti put savladao Nadala, ali prvi put na Gren Slemu, odnosno meču igranom na tri dobijena seta. Španac nije uspeo da ponovi uspeh od prošle godine, kad je igrao finale sa Novakom Đokovićem, što će ga koštati velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broja izgubljenih bodova.

Prva dva seta bila su gotovo identična. Razmenjen je po jedan brejk, ali je Tim bio bolji i smireniji u presudnim momentima taj-brejka. Španac je u prvom delu igre prvi oduzeo servis rivalu, poveo sa 5:3, ali je Austrijanac ekspresno uzvratio, a u 13. gemu došao do početne prednosti. I u drugom setu, Nadal prvi dolazi do brejka, ali nije uspeo da ga potvrdi, što motivisani Austrijanac koristi, uspeva da izjednači, a u još jednom taj-brejku dođe do ogromnog vođstva od 2:0 u setovima.

Međutim, Nadal ne bi bio to što jeste kad bi se olako predao. Španac je popravio servis u trećem setu, a sa novim brejkom, ovoga puta u 10. gemu, uspeva da smanji rezultat i bar za trenutak zaustavi Tima.

Vrhunac deame viđen je u četvrtom setu. Tim brzo pravi brejk i dolazi do vođstva 3:1. Pri rezultatu 5:4 servirao je za pobedu, ali Nadal je odigrao sjajan gem, uspeo da izjednači, a zatim i povede sa 6:5. Austijanac je uspeo da se oporavi od šoka i izbori za novi, treći taj-brejk u meču. Kao i u prva dva seta mlađani Tim je uspeo da nadmudri iskusnog Španca i kruniše sjajnu igru velikim trijumfom.

Protivnik Dominika Tima u polufinalu biće Aleksander Zverev, dok će pre njih na teren Novak Đoković i Rodćer Federer.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Amine Kajtaz, bosanske plivačice i ćerke fudbalera Seada Kajtaza

#alwayssmile#trust#lovemylife#believers ❤️

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 26. Окт 2018. у 11:12 PDT

#tbt#summer#dubrovnik😊😊😊#fulllifeofcroatia#👌🏻👌🏻 I miss you @barbaraloncariclucic ❤️

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 14. Дец 2017. у 11:45 PST

Koji je tvoj outfit tokom treninga? Moj je definitvno ovaj! Hvala od srca @liscalingerie ! 🎀🤗 #liscabih#lisca#sport#swimming#funny#🦋 Hvala takodjer mom sponzoru #weider#mostar#xerses na potpori! ❤️💊 @weiderglobalnutrition

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 17. Нов 2017. у 4:18 PST

Im proud to be #weider team! Thanks to #xserses Mostar for big support.😘😘😘. @weiderglobalnutrition #weiderbosnaihercegovina#mostar#xserses

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 5. Окт 2017. у 7:49 PDT

#tbt🔙 #uspomene#mostar❤️❤️☀️☀️ #hercegovina#zeljkosasa😊

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 6. Јун 2017. у 5:09 PDT

#magazinazra#marioklein#makeupadisa#trebevic#hotelpino#relax#ckm#univerzitetmodernihznanosti#sunnyday☀️ #belmatvico#photoshooting ▶️ @marioxklein ▶️ @belmatvico ▶️ @lejlalojo ▶️ @makeupbyadisad ▶️ @pino_naturehotel m

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 3. Јан 2017. у 1:23 PST

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 1. Јун 2016. у 4:31 PDT

Објава коју дели Amina Kajtaz (@aminakajtaz11) дана 1. Феб 2016. у 12:05 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.