AO: Poznato kada Nole izlazi na teren u ponedeljak! Pored njega još TROJE Srba u singlu igra

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2021, 17:48

AO: Poznato kada Nole izlazi na teren u ponedeljak! Pored njega još TROJE Srba u singlu igra

Đoković juri 18. Gren slem trofej.

Prvi teniski gren slem u sezoni, Australijan open, počinje u Melburnu, a najbolji teniser sveta Novak Đoković najveći je favorit za trofej - deveti na turniru, ukupno 18. na gren slemovima.

Đokovićev prvi rival biće Francuz Žeremi Šardi, protiv koga ima međusobni skor 13:0.

- Spreman sam i fizički i mentalno. Uživam na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenu, Rod Lejver arena je moje omiljeno mesto, moj nauspešniji teren u karijeri i sva prethodna lepa iskustva daju mi dodatnu motivaciju i samopouzdanje, tako da jedva čekam da krenem. Dva singla i dva dubl meča koje sam imao na ATP kupu su odlična priprema, već sam "upalio motore" i radujem se novom izazovu - rekao je svetski broj 1 i branilac titule na zvaničnoj konferenciji za medije.

PSŽ je trenutno tek treći u Francuskoj, što je za Parižane poražavajuće, a večeras (21.00) idu na noge Marselju koji je, istina, u veoma lošem trenutku. Kvota na PSŽ je 1,45, dupla šansa 1X je 2,70, a 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj – PSŽ.

Duel Đokovića i Šardija trebalo bi da počne u ponedeljak oko 11 sati po srpskom vremenu.

Prvog dana na teren će i Dušan Lajović, koji se u prvom kolu sastaje protiv Ukrajinca Sergeja Stahovskog, kao i Miomir Kecmanović, koji igra sa Poljakom Kamilom Majhšakom.

Od srpskih teniserki Nina Stojanović će takođe u ponedeljak u prvoj rundi igrati protiv Rumunke Irine Kamelije Begu.

Od srpskih tenisera u Melburnu učestvuju i Filip Krajinović, Viktor Troicki i Laslo Đere, kao i teniserka Olga Danilović, koja će debitovati na gren slem turnirima.

Australijan Open traje do 21. februara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novak Đoković kreće u pohod na devetu titulu u Melburnu

Izvor: RTS, 07.Feb.2021

Prvi teniski grend slem u sezoni, Australijan open, počinje u Melburnu, a najbolji teniser sveta Novak Đoković najveći je favorit za trofej - deveti na turniru, ukupno 18. na grend slemovima. Prvi duel srpski as igra protiv Francuza Žeremija Šardija - meč je na programu u ponedeljak oko...

Nastavak na RTS...

Đoković i Šardi, 14. put ista priča: Novak sa pola snage do drugog kola AO

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2021, 13:15

Izuzetna igra najboljeg tenisera sveta – 3:0..Kada god se sretnu Novak Đoković i Žeremi Šardi, završi se na isti način. Od prvog njihovog susreta do današnjeg, 14. po redu, pobeđivao je samo srpski as...Na maestralan način je Đoković počeo odbranu titule na Australijan openu. Plenio je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.