AO: Lajović na korak od glavnog žreba, kraj za Bozoljca i Jovanu Jakšić

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jan.2014, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Lajović na korak od glavnog žreba, kraj za Bozoljca i Jovanu Jakšić

Dušan Lajović plasirao se u poslednju rundu kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Australije pošto je u Melburnu savladao Tonija Androića iz Hrvatske sa 7:6 (7:5), 6:4.
(FOTO: N. Negovanović)
Protivnik Lajoviću u odlučujućem meču za ulazak u glavni žreb prvog Gren slem turnira sezone biće Cung Hua Jang iz Kineskog Tajpeha koji je pobedio Rumuna Marijuša Koplu sa 6:4, 6:4.
Ilija Bozoljac, na žalost, nije uspeo da se plasira u treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << kolo kvalifikacija pošto je izgubio od Slovaka Andreja Martina sa 2:1 u setovima.
Bozoljac je odlično počeo meč i dobio prvi set sa 6:0. U nastavku usledio je pad u igri srpskog tenisera što je Slovak iskoristio i dobio preostala dva seta sa 6:4, odnosno 7:5.
Jovana Jakšić nije uspela da se plasira u treće kolo kvalifikacija jer je u izgubila od Rumunke Irine Kamelije Begu sa 2:1 u setovima (6:3, 1:6, 6:4).
Tako je od petoro srpskih predstavnika, koji su startovali u kvalifikacijama, u igri za plasman u glavni žreb ostao je još samo Dušan Lajović.
Filip Krajinović, Ilija Bozoljac, Aleksandra Krunić i Jovana Jakšić završili su učešće pre poslednjeg kruga kvalifikacija.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trijumf Lajovića, Bozoljac eliminisan

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jan.2014

MELBURN - Dušan Lajović se plasirao u posljednju rundu kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu nakon što je u Melburnu savladao Tonija Androića iz Hrvatske sa 7-6 (5), 6-4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bravo Dušane! Lajović izborio učešće na Australijan openu!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jan.2014, 09:50

Mladi srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u glavni žreb Otvorenog prvenstva Australije pošto je rano jutros u Melburnu, u poslednjem kolu kvalifikacija, savladao Cunga Huu Janga iz Kineskog Tajpeha sa 6-0, 6-3. Protivnik Lajoviću u prvom kolu prvog grend slem turnira sezone biće Francuz Lukas...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.