AO: Jakšić u drugom kolu, Krunić eliminisana

Izvor: Sportski Žurnal, 09.Jan.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Jakšić u drugom kolu, Krunić eliminisana

Jovana Jakšić se plasirala u drugo kolo kvalifikacija za Otvoreno prvenstvo Australije u tenisu pošto je u Melburnu savladala Slovenku Petru Rampe sa 6:2, 6:4.
(FOTO: AP)
Aleksandra Krunić, na žalost, nije uspela da ostvari isti cilj jer je bolja od nje bila Zarina Dijas iz Kazahstana koja je dobila meč posle tri seta: 6:3, 2:6, 6:4.
Protivnica Jovani Jakšić u narednoj rundi kvalifikacija biće Rumunka Irina Kamelija Begu koja je na startu pobedila Stefani Fogt iz Lihtenštajna sa 4:6, 6:2, 8:6

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Jovanu Jakšić

Izvor: B92, 10.Jan.2014, 05:05

Srbija će u ženskoj konkurenciji na Australian Openu imati 4 predstavnice, pošto su Jovana Jakšić i Aleksandra Krunić ispale u kvalifikacijama...Jakšićeva je posle pobede nad Petrom Rampre u prvom kolu, u drugoj rundi poražena od Rumunke Irine Kamelije Begu 3:6, 6:1, 4:6...Meč na terenu 5 trajao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.