ANKETA: Pavkov ili Boaći?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA: Pavkov ili Boaći?

Crveno-beli pred važnim takmičarskim ciklusom.

Za Crvenu zvezdu takmičarska pauza traje još dva dna. Za sredu je zakazan odloženi duel osmine finala Kupa Srbije protiv TSC-a iz BaČke Topole, za vikend je na programu derbi Superlige protiv radničkog iz Niša, a onda poslastica – gostovanje Napoliju u Ligi šampiona (28. novembar).

Do utakmice u Napulju trener Vladan Milojević moći će da računa na dva najvažnija napadača Milana Pavkova i Ričmonda Boaćija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Strelac dva gola protiv Liverpula propustio je nekoliko treninga tokom reprezentatiovne pauze zbog povrede lista, zbog koje nije bio u timu ni u Surdulici protiv Dinama iz Vranja.

Sa druge strane, Boaći je u autu još od utakmice sa Liverpulom na „Enfildu“ 24. oktobra i trebalo bi da se vrati uskoro u tim posle povrede zadnje lože.

Boaći i Pavkov do sada nisu igrali zajedno u tandemu, a pitanje je da li će trener Vladan Milojević dozvoliti sebi takav luksuz u bitnim utakmicama kao što je ona protiv Napolija. Ostaje nepoznanica ko će dobiti prednost u startnih 11, s obzirom na to da je Pavkov iskoristio odsustvo neprikosnovenog Boaćija i sa dva gola protiv Liverpula postao hit napadač u evropskim okvirima.

Sa Pavkovim ili Boaćijem, svejedno, crveno-beli gaje nadu da bi i u Italiji mogli da dođu do senzacionalnog rezultata, koji bi ih ostavio u trci za drugu ili treću poziciju u C grupi Lige šampiona.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.