(ANKETA) Da li će Jokić igrati za Srbiju i da li je Novak najveći svih vremena? Građani Srbije dali JAKO ZANIMLJIVE odgovore (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 17:25

(ANKETA) Da li će Jokić igrati za Srbiju i da li je Novak najveći svih vremena? Građani Srbije dali JAKO ZANIMLJIVE odgovore (VIDEO)

Svi se nadamo Jokiću, a za Noleta se već zna.

Srbija je ponosna ovih dana na sportske rezultate naših predstavnika u svetu. Pre svega se tu ističu dva imena - Nikola Jokić i Novak Đoković.

Nole je osvojio rekordnu 23. titulu na gren slem turnirima, a Jokić predvodio svoj Denver do zlatnog prstena u NBA ligi.

U Srbiji iz tog razloga vlada sportska euforija, a mi smo ljudima na beogradskim ulicama postavili dva pitanja koja su česte teme, a tiču se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva sportska asa.

Jedno se tiče Jokićevog učešća na predstojećem Mundobasketu, da li će se ostvariti ili ne, a drugo se tiče naravno Novaka i pitanja na koje je sve jasniji odgovor - ko je najbolji teniser svih vremena?

Pogledajte odgovore.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sofija Kalceti, devojka Kun Aguera

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.