ANINA EMOTIVNA PORUKA: Veliki dan za porodicu Rajković, čestitke stižu sa svih strana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 09:25

ANINA EMOTIVNA PORUKA: Veliki dan za porodicu Rajković, čestitke stižu sa svih strana (FOTO)

Veliki povod za slavlje u domu golmana reprezentacije Srbije.

Od trenutka kada su obelodanili da su u vezi, pa do danas, Predrag i Ana Rajković važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Atraktivna manekenka i golman reprezentacije Srbije svoju veliku ljubav krunisali su brakom, a kao najlepši poklon stigla su dva sina, Relja i Tadija.

Nedugo pošto su po drugi put postali roditelji, Rajkovići imaju novi veliki razlog za slavlje. Čuvar mreže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Remsa, danas proslavlja rođendan. Očekivano, među prvima se na društvenim mrežama oglasila njegova supruga koja mu je uputila emotivnu poruku. Zbog Predragovih obaveza u klubu, a i pošto je beba jako mala, porodica Rajković trenutno nije na okupu, ali broje sitno do dana kada će ponovo svi biti pod istim krovom.

- Danas je divan dan za mene, najboljem tati i muzu na svetu rođendan. Budi nam zauvek najbolji u svemu , volimo te - napisala je Ana uz zajedničku sliku.

A post shared by 𝘈𝘯𝘢 𝘙𝘢𝘫𝘬𝘰𝘷𝘪𝘤 (@rajkovic__ana) on Oct 30, 2020 at 4:00pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.