ANĐUŠIĆ OPTIMISTA: Pobedom bi mogli da držimo stvari u svojim rukama

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 13:24

ANĐUŠIĆ OPTIMISTA: Pobedom bi mogli da držimo stvari u svojim rukama

Meč je zakazan za čevrtak.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je da je njegov tim svestan koliko bi pobeda protiv Bajerna značila "crno-belima" u nastavku takmičenja u Evroligi.

Košarkaši Partizana gostovaće u četvrtak ekipi Bajerna u utakmici 24. kola Evrolige. Meč će biti odigran sutra od 20.30 časova u Minhenu. 

- U Minhenu sigurno neće biti laka utakmica, jer je Bajern u odnosu na našu prvu, koju smo igrali dosta pojačan. Doveli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su neke igrače i oporavili su se neki povređeni igrači. Očekuje nas jako težak meč. Oni su jako kvalitetan tim, što pokazuju igre u poslednje vreme. Neće biti ni malo lako, ali ja se nadam da ćemo kontrolisati utakmicu, kao što smo igrali u poslednje vreme, bez obzira da li igramo kod kuće ili u gostima, i da ćemo ostvariti pobedu - rekao je Anđušić za zvanični sajt Partizana. 

Partizan je sedmi na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 11 poraza, dok Bajern zauzima 14. mesto sa skorom 9/14.   

- Znamo koliko bi nam ta pobeda značila za nastavak takmičenja, jer bi nam se time otvorila vrata plej-ofa i onda bismo mogli da držimo stvari u svojim rukama. Svi smo silno motivisani, pozitivni, spremni, nadamo se još jednoj pobedi - poručio je Anđušić.

Partizan je 29. decembra prošle godine u Beogradu pobedio Bajern 83:77.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.