ANĆELOTI: Zašto je Ronaldo problematičan? Možda zato što misli da ima 20 godina

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2022, 18:07

ANĆELOTI: Zašto je Ronaldo problematičan? Možda zato što misli da ima 20 godina

Italijan ceni portugalskog asa.

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti, izjavio je da reprezentacija Brazila ima najveće šanse da osvoji Svetsko prvenstvo u Kataru, prenosi "Korijere delo Sport".

Brazil će u petak od 16 sati u četvrtfinalu SP igrati protiv Hrvatske. U preostala tri duela četvrtfinala Mundijala sastaće se Holandija - Argentina, Portugalija - Maroko i Engleska - Hrvatska.

- Brazil je najkompletniji tim, imaju kvalitet, svežinu i iskustvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je važno na ovakvim takmičenjima. Zanima me utakmica Engleske i Francuske. Mentalitet je problem Engleza, a na ovom prvenstvu nije bilo puno iznenađenja - rekao je Anćeloti.

On je rekao da nikada nije bilo problema sa portugalskim fudbalerom Kristijanom Ronaldom.

- Zašto je Ronaldo problematičan? Ne znam, možda jer još misli da ima 20 godina, jer se dobro oseća. Celu karijeru se dobro brinuo o telu, ali je konkurencija sada žešća. Trenirao sam ga dve godine i nisam imao problema sa njim. Rešavao je moje probleme. Postiže gol po utakmici i kako onda može da bude problem? Dobro trenira, pazi na svaki detalj, meni je bilo lako da ga treniram. Izuzetan je igrač.

Anćeloti je istakao da je fudbaler Reala i brazilski reprezentativac Vinisijus Žunior izuzetan fudbaler.

- Vinisijus ima dosta samopouzdanja. On i Mbape imaju dve neuobičajene karakteristike, a to su brzina i eksplozivnost - zaključio je Anćeloti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.