ANĆELOTI SVE DEMANTOVAO: Brazil? Ne znam ništa o tome

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 19:58

ANĆELOTI SVE DEMANTOVAO: "Brazil? Ne znam ništa o tome"

Trener Reala nije upućen...

Brazilski ESPN plasirao je u toku dana bombu: Karlo Ančeloti će od leta postati selektor Brazila. Već neko vreme se spekulisalo da bi do saradnje moglo da dođe pa je informacija koju je u etar pustio pomenuti izvor uzdrmala fudbalski svet. Ipak, samo nekoliko sati kasnije obe strane su ga primirile, demantovavši glasine.

Ančeloti je, kako piše ESPN, već pristao na trogodišnju saradnju sa brazilskom reprezentacijom, o čemu su Eder >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Militao, Rodrigo i Vinisijus Žunior, članovi Selesaa, navodno već obavešteni. Stoga su novinari iskoristili priliku da na današnjoj konferenciji pitaju i samog Ančelotija da prokomentariše glasine.

- Reprezentacija Brazila? Ne znam ništa o tome, ne znam čak ni šta su pisali u Brazilu. Ja sam trener Reala, imam ugovor do juna 2024. godine - rekao je Italijan na konferenciji pred sutrašnje finale Svetskog klupskog prvenstva protiv Al Hilala.

Nedugo zatim oglasio se i Fudbalski savez Brazila.

- Brazilska fudbalska konfederacija obaveštava da je vest objavljena u petak da je trener Real Madrida, Italijan Karlo Ančeloti novi selektor brazilske reprezentacije neosnovana - navodi se u saopštenju.

Međutim, španski mediji, konkretno Marka i Relevo, ne odustaju. I jedan i drugi list pišu kako je Ančeloti favorit da nasledi Titea na klupi brazilske reprezentacije.

Prema saznanjima Releva, predsednik Selesaa Ednaldo Rodrigeš odložio je proglašenje selektora do juna ove godine. Zašto baš tad? Jer, pišu navedeni mediji, tada bi moglo da dođe do Ančelotijevog rastanka sa Realom. Sve će, pretpostavlja se, zavisiti od rezultata madridskog kluba do kraja sezone, odnosno od toga da li će uspeti da odbrani titulu prvaka Evrope i Španije.

Pored Ančelotija, kandidati za selektora Brazila su još Luis Enrike i Zinedin Zidan. Ipak, Italijan je na vrhu liste.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.