ANĆELOTI NAPUŠTA REAL, A NOVI POSAO JE VEĆ SPREMAN: Evo gde legendarni stručnjak nastavlja karijeru nakon ‘Kraljevskog kluba’!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2023, 09:57

ANĆELOTI NAPUŠTA REAL, A NOVI POSAO JE VEĆ SPREMAN: Evo gde legendarni stručnjak nastavlja karijeru nakon ‘Kraljevskog kluba’!

Godine prolaze, a on je sve bolji i bolji. Fudbalska reprezentacija Brazila godinama u nazad se bori da na Svetskim prvenstvima napravi iskorak.. Oni imaju sjajnu reprezentaciju, ali ih konstantno nešto koči. Sada su odlučili da dovedu selektora koji je važi za jednog od najboljih evropskih trenera u istoriji, a u pitanju je Karlo Anćeloti. ... Read more
The post ANĆELOTI NAPUŠTA REAL, A NOVI POSAO JE VEĆ SPREMAN: Evo gde legendarni stručnjak nastavlja karijeru nakon ‘Kraljevskog kluba’! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ZVEZDA MOŽE DA POJURI VELIKU ŽELJU: Panatinaikos otpustio čoveka koji je napravio haos na prošlom Evrobasketu!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2023

Pitanje je da li će crveno-beli sada da ga dovedu Nakon dolaska trenera Ergina Atamana, Panatinaikos je započeo korenite promene u svom igračkom kadru. Nakon odlazaka nekoliko igrača, uključujući Parisa Lija, Nejta Voltersa, Derika Vilijamsa i Arturasa Gudaitisa, redove grčkog kluba napušta i...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.