ANA RAJKOVIĆ OTKRILA ISTINU O TRAČEVIMA KOJI KRUŽE: A onda progovorila o paklu kroz koji je prošla: Napasti ranjenog lava...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 20:40

ANA RAJKOVIĆ OTKRILA ISTINU O TRAČEVIMA KOJI KRUŽE: A onda progovorila o paklu kroz koji je prošla: "Napasti ranjenog lava..."

Teška porodična situacija!

Golman reprezentacija Srbije, Predrag Rajković u skladnom je braku sa bivšom manekenkom Anom Rajković koja trenutno bodri supruga iz Srbije uz porodicu.

Ipak, idilu njihovog braka nedavno su prekinuli tračevi, a menekena se sada oglasila povodom čitave situacije.

A post shared by 𝘼𝙣𝙖 𝙍𝙖𝙟𝙠𝙤𝙫𝙞𝙘 (@rajkovic__ana)

Rajkovićka je podelila komentar novinarke Zorice Radulović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ljudi ove toliko toga daju za pravo da šire laži i dezinformacij i da se podsmevaju. I kao jee otkirli smo trač života! Dok žena sa detetom zadnjih mesec dana boravi u bolnici i bori ozbiljnu bitku. Sram da vas bude - komentar je novinarke.

- Preživeli smo i gore verujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostale ljude koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, su se malo prešli, jer čopor ga brani! Hvala vam - odgovorila je Ana na komentar novinarke i tako se obratila svima povodom novonastale situacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.