ANA NAVIJA ZA ČELSI

Izvor: Kurir, 06.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANA NAVIJA ZA ČELSI

Srpska teniserka postala fan „plavaca“ nakon što ih je u subotu gledala protiv Vest Hema

Srpska teniserka Ana Ivanović postala je veliki navijač fudbalskog kluba Čelsi! Četvrta teniserka sveta posmatrala je utakmicu između „plavaca“ i Vest Hema odigranu u subotu na Stemford bridžu i zaljubila se u igru trostrukog šampiona Engleske, ali i u atmosferu na londonskom stadionu.

- Na pratim fudbal, ali posle ove utakmice mislim da ću postati veliki fudbalski >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << navijač. Razume se, Čelsija. Svidelo mi se kako ti momci igraju fudbal, naročito u drugom poluvremenu, kada je Čelsi agresivno krenuo ka golu protivnika. Bilo je izuzetno zanimljivo i mislim da ću ubuduće češće gledati utakmice „plavaca“ - rekla je Ivanovićeva za klupski sajt Čelsija.

Ana je novinarima londonskog kluba rekla da je njen ujak bio fudbaler beogradskog Partizana, a trenutno trenira jedan manji srpski klub. Takođe, ona je izjavila da je njen ujak izuzetno ljubomoran nju jer je imala priliku da uživo posmatra utakmicu Čelsija.

- Moj ujak je bivši fudbaler Partizana, a trenutno trenira jedan manji beogradski klub. Kada sam mu saopštila da ću gledati Čelsi na Stamford bridžu, rekao je da mi zavidi i bio izuzetno ljubomoran na mene - u šali je prokomentarisala Ivanovićeva.

Srpkinja, oduševljena atmosferom na Stamford bridžu, misli da bi bilo dobro da se i teniski mečevi igraju pred velikim brojem bučnih navijača.

- Atmosfera je bila odlična, pogotovo u drugom poluvremenu kada je Džo Kol postigao pogodak. Fudbalski mečevi su potpuno drugačiji od teniskih. Mi igramo pred manje gledalaca i u tišini. Za mene je bilo prelepo iskustvo kada sam na Stamford bridžu ugledala 42.000 ljudi. Verujem da bi svakom teniseru prijalo da odigra meč u ovakvoj atmosferi - završila je Ana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.