AMERIKANCI RASPAMEĆENI PARTIZANOVIM POJAČANJEM: Detaljno opisali njegov doprinos (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 17:54

AMERIKANCI RASPAMEĆENI PARTIZANOVIM POJAČANJEM: Detaljno opisali njegov doprinos (VIDEO)

Pitanje je trenutka kad će biti ozvaničeno.

Poslednji sati prolaze pre ozvaničenja saradnje Partizana i američkog košarkaša Pi-Džeja Dozijera, a ta vest je odjeknula i u samim Sjedinjenim Američkim Državama.

Kao što znamo, Dozijer je jedan deo karijere proveo u Denver Nagetsima i bio saigrač našeg Nikole Jokića.

Iz tog razloga jedan segment podkasta "DNVR Nuggets", emisije koja se izbliza bavi dešavanjima u NBA franšizi iz Kolorada, bio je posvećen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravo potencijalnom Dozijerovom dolasku u srpski tim.

NEW Episode with @HarrisonWind, @BrendanVogt and @DLineCo

🥇 NBA 2K rates Nikola Jokic as the best player in the NBA

✅ Jokic is back in the US?

✅ PJ Dozier's playing in Serbia

✅ Nuggets preseason schedule is out

✅ Drafting our most overrated foodshttps://t.co/oA9PIIbQ50

— DNVR Nuggets (@DNVR_Nuggets) August 9, 2023

Novinari Harison Vind, Brendon Vogt i Erik Verdum bili su veoma entuzijastični po tom pitanju.

- Zameniće Dantea Egzuma. Mnogo mi se dopada ta vest. Budući da sam uživo gledao "večiti derbi" Partizana i Zvezde, mislim da mogu sa sigurnošću da kažem da je za tu utakmicu potrebna smirenost, a Pi-Džej poseduje taj kvalitet. U Denveru ga svi vole. Nikada nije radio nešto čime bi uvredio bilo koga. Uvek je pričao smireno i razborito sa navijačima i medijima. Zbog toga je i dobio nadimak 'Dozijer Smirenost' (Dozier Compsure) - navodi se u podkastu.

- Mislim da je on momak kojeg ne dotiče ono što se dešava na tribinama. To bi bilo sjajno za Partizan. Osim toga, umalo bi se 'poklopio' sa Fakundom Kampacom, još jednim bivšim članom Nagetsa. Ipak, on je napustio crveno-bele ovog leta. Ne znam da li je započet trend bivših igrača Denvera u Beogradu ili mi sada više obraćamo pažnju zbog Nikole Jokića. Ipak, baš mi se sviđa ta ideja – ako ne uspeš u Denveru, sledeća stanica može da ti bude Beograd - moglo se čuti u novoj epizodi "DNVR Nuggets" podkasta.

- Tzv. 'NBA san' je važan, ali mislim da se Pi-Džej 'zaglavio' u situaciji gde ga timovi konstantno zovu na probe i on 'skače' sa jednog na drugo mesto. Sa druge strane, nudi mu se mogućnost da igra profesionalnu košarku na veoma visokom nivou. Mislim da mu je najbrži put da impresionira ljude i da se vrati u NBA to da igra u sličnoj situaciji. Ako mu je NBA i dalje cilj, a mislim da jeste. Nije košarka samo NBA. Igraće dobre utakmice“, rekao je novinar Harison Vind u podkastu u kojem su učestvovali još i Erik Verdum i Brendon Vogt.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.