AMERIKANAC OHRABRIO ZVEZDAŠE: Topić uskoro počinje da trči

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 11:20

AMERIKANAC OHRABRIO ZVEZDAŠE: Topić uskoro počinje da trči

Oporavlja se od povrede kolena.

Nikola Topić je povredio koleno u evroligaškom večitom derbiju 4. januara.

Mladom plejmejkeru Crvene zvezde prognozirana je pauza između četiri i šest nedelja, ali bi Topić mogao ranije da se vrati treninzima sa ekipom.

Poznati NBA skaut Džonatan Givoni boravio je u Beogradu, gde je proveo dan sa talentovanim plejmejkerom, a ovim poovodom se oglasio na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter).

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Proveo sam popodne ui Beogradu sa Nikolom Topićem gledajući njegovu rehabilitaciju. Topić ohrabrujuće napreduje sa povredom kolena i uskoro će početi da trči – napisao je Givoni.

Spent the afternoon in Belgrade sitting down with Nikola Topic and watching him rehab. Topic is making encouraging progress with his knee injury. Will be back running very soon. pic.twitter.com/ybjNfkhuFE

— Jonathan Givony (@DraftExpress) January 23, 2024

Kako stvari stoje, Topić bi možda mogao da konkuriše za tim Crvene zvezde za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća koji je na programu od 14. do 17. februara u Nišu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.