AMERI UDARILI NA JOKIĆA: Bolje da je otišao u Srbiju da čuva konje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 14:17

AMERI UDARILI NA JOKIĆA: Bolje da je otišao u Srbiju da čuva konje! (FOTO)

Fanovi razočarani.

Nije nikako Nikola Jokić po NBA standardima. Baš nikako...

Najpre nema brdo mišića, nema ama baš nijednu društvenu mrežu, ne voli medije, ali zbog "pravila službe", sa novinarima komunicara baš kad se mora...

Ne zanima ga snimanje reklama, bilo kakva medijska popularnost, svetla reflektora. Ne pada mu napemet da komentariše sve i svašta...

Tako je bilo i na Ol Star utakmici u Indijanapolisu. Našao se Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šest put zaredom na meču "svih zvezda", ali je opet razočarao Amere. Ponovo nije hteo da bude zvezda u cirkusu.

Naime, navijačima se ne dopada to što se Jokić ne uklapa i ne prihvata "spektakl" koji Ol star predstavlja. Jokić je meč završio sa 13 poena, a veću zabavu napravio je pored terena dok se šalio sa Lukom Dončićem i razgovarao sa medijima, kojima je ovog puta bio na raspolaganju.

Pred meč između Istoka i Zapada, Nikola nije odavao utisak nezainteresovanosti, što su mu Amerikanci zamerili, pa su na društvenim mrežama usledili i napadi.

Nikola Jokic looks thrilled to be a 6x all-star 😅

(via @nuggets)

pic.twitter.com/09vYmzMXIS

— Ball Don’t Lie (@Balldontlie) February 17, 2024

- Ovo je tako jadno, čoveče! - glasio je jedan od komentara.

- Da li shvatate da je sport vrsta zabave, zar ne? Trebalo bi da budem uzbuđen što on igra, a on sam nije? Da, sigurno.

- Bolje da je otišao u Srbiju i čuvao konje - dodao je drugi navijač, dok se još jedan nadovezao:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.