AMERI PIŠU: Dončić želi da ode iz Dalasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 20:31

AMERI PIŠU: Dončić želi da ode iz Dalasa

Ne sviđaju mu se potezi vlasnika.

Košarkaši Dalas Maveriksa po prvi put od sezone 2018/19 završiće učešće nakon ligaškog dela, te su mnogi igrači nezadovoljni zbog toga, a među njima je i Luka Dončić.

Prema pisanju čuvenog ESPN-a, Srbin koji igra za Sloveniju Luka Dončić bi mogao na leto 2024. godine mogao da zatraži trejd iz Dalasa.

Slovenački reprezentativac je navodno ekstremno nezadovoljan potezima rukovodstva i sa igračima sa kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je trenutno u ekipi.

Ukoliko ne dođe do velikog napretka, Luka planira da napusti Teksas.

Nedavno je vlasnik Dalasa Mark Kjuban izjavio da je jedini siguran način da se zadrži Dončić šampionski prsten, ali su Mavsi prilično daleko od toga.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.