AMBICIJE NEPROMENJENE: Prioritet su DOMAĆI igrači!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 16:27

AMBICIJE NEPROMENJENE: Prioritet su DOMAĆI igrači!

Zvanično saopštenje.

Podgorička Budućnost godinama je jedan od glavnih kandidata za titulu u ABA ligi, ali posle sinoćnjeg saopštenja njihovog kluba, deluje da bi te ambicije mogle da budu za nijansu skromnije u sledećoj sezoni, ali uz trogodišnji plan koji bi iz godine u godinu mogao da daje sve bolje rezultate.

U nastavku prenosimo saopštenje u celini:

- Na sednici Upravnog odbora KK Budućnost Voli koja je počela u 19h, a završila nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 23h, izvršena je finansijska analiza za tekuću sezonu 2019/20 godine. Upravni odbor je izrazio žaljenje što se ni jedno takmičenje nije završilo. Zaključak je da su ambicije kluba za narednu nepromenjene.  Budućnost Voli će se truditi da u narednoj sezoni, po kvalitetu bude među prvih pet timova i da iz drugog plana čeka svoju šansu, kao što je to bila strategija i prethodne sezone.

Klub će se i u narednoj sezoni dati prioritet domaćim  igračima. Imamo deset igrača koji su kandidati za prvi tim:

Kobs, Ivanović, Popović, Žugić, Šehović, Drobnjak, Starovlah, Ilić, Danilo i Zoran Nikolić.

Najveći akcenat je na mlađim selekcijama, razvojnom timu i mlađim selekcijama Studentskog centra, kao i popularisanju i razvoju košarke u Crnoj Gori. Plan Budućnost Volija je da kroz učešće razvojnog tima u ABA ligi i kroz takmičarsku sezonu obezbedi gro crnogorskih kvalitetnih igrača.

Cilj je da se u narednih 15 dana obavi razgovor sa stručnim štabom oko planova i strategije. Potrebno je da se nadje najbolje rešenje kada je u pitanju stručni štab prvog tima Budućnost Volija i razvojnog tima Studentski centar, kako bi se u naredne tri godine realizovao plan razvojnog centra u sklopu Budućnost Volija s posebnim fokusom na nove naraštaje i razvoj  talentovanih mladih igrača - navodi se u saopštenju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.