ALKARAZ SE MALO UPLAŠIO PRED VIMBLDON: Novak ni u čemu nije loš

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 21:27

ALKARAZ SE MALO UPLAŠIO PRED VIMBLDON: "Novak ni u čemu nije loš"

Otkrio je neke istine.

Novak Đoković je do sada sedam puta osvajao Vimbldon, jedini gren slem koji se igra na travi, a Karlos Alkaraz je svestan da je na ovoj podlozi veoma teško pobediti srpskog tenisera.

Alkaraz je eliminisan od Novaka u polufinalu Rolan Garosa, ali na treći gren glem sezone dolazi kao prvi reket sveta.

Na pitanje šta je najimpresivnije u Đokovićevoj igri na travi, Alkaraz kaže:

- Novak se odlično kreće. Ima čist, veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čist udarac. To je u stvari mešavina. Rekao bih da ni u čemu nije loš. Uvek stvari čini veoma lakim. Teško je pronaći slabost u njegovoj igri - priznao je Alkaras.

Potencijalni rival Alkarasa u četvrtfinalu je Holger Rune, koga Španac odličn poznaje.

- Dug je put do četvrtfinala. Bilo bi sjajno da igram protiv Holgera. Igrali smo zajedno od 12 godine. On nije mnogo igrao na travi. Mislim da mu je Kvins bio prvi ili drugi turnir na travi, ali se pokazao sjajno - zaključio je popularni Karlitos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.