ALKARAZ POTVRDIO: Igraću na Lejver Kupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 13:01

ALKARAZ POTVRDIO: Igraću na Lejver Kupu

Braniće boje Evrope.

Španac Karlos Alkaraz postao je prvi teniser koji je potvrdio da će učestvovati na Lejver kupu koji će se septembra 2024. godine igrati u Berlinu.

Španac je igranje u glavnom gradu Nemačke, gde će braniti boje Evrope protiv ostatka sveta, potvrdio video obraćanjem putem Instagrama.

- Cenim to što Bjorn Borg, selektor Tima Evropa, ima poverenja u mene. Radujem se što ću sa svojim rivalima ukrstiti snage i u singlu i u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dublu. Velika mi je čast što ću predstavljati Evropu na ovom takmičenju. Učiniću sve da moj tim ponovo osvoji trofej na ovom turniru. Jedva čekam da čujem ko će se pridružiti mom timu sledećeg septembra - rekao je 20-godišnji Alkaraz.

Španac nikada nije igrao u glavnom gradu Nemačke i zato se raduje što će imati priliku da igra pred nemačkom publikom.

- Uzbuđen sam što ću imati priliku da igram pred publikom u Berlinu i što ću moći da istražim grad - zaključio je drugi teniser planete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.