ALKARAZ OSVOJIO MADRID: Povratak na prvo mesto je sada rutina za Španca

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 21:25

ALKARAZ OSVOJIO MADRID: Povratak na prvo mesto je sada rutina za Španca

Odličan finalni meč.

Španski teniser Karlos Alkaraz je uspeo da odbrani titulu na Mastersu u Madridu, a u finalu je savladao Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:3).

Ovaj trofej ujedno znači da je Alkaraz prišao na samo pet bodova minusa od Novaka Đokovića i sada se u Rimu ponovo vraća na čelno mesto.

Samim dolaskom u glavni grad Italije zarađuje 10 bodova jer prolazi direktno u drugo kolo turnira, a Đoković brani 1.000 zarađenih poena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz prošle sezone.

ALCARAZ REIGNS AGAIN ON MADRID! 🏆🏆

Carlitos wins back-to-back title in Spain's capital beating a still so surprising Lucky Loser Jan-Lennard Struff 6-4 3-6 6-3 in final

2nd title in a row, 11th straight win for the World No.2! pic.twitter.com/CUGQQO4b7B

— We Are Tennis (@WeAreTennis) May 7, 2023

Jedino što bi Novaka moglo da spase na čelu liste jeste to da se Alkaraz uopšte ne pojavi u Rimu, a da srpski as ponovo osvoji titulu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.