ALKARAZ: Ne mogu da verujem da sam pobedio Novaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 13:27

ALKARAZ: Ne mogu da verujem da sam pobedio Novaka

Španac još sabira utiske posle osvojene titule na Vimbldonu.

Pre nedelju dana Karlos Alkaraz je uspeo da na Vimboldonu savlada branioca titule Novaka Đokovića i tako osvoji drugu grend slem titulu u drugom finalu koje je igrao na najvećim turnira.

Španac se još jednom osvrnuo ne veoma uzbudljiv meč koji su on i srpski teniser odigrali na Centralnom terenu Vimbldona.

 - Prosto mi je neverovatno da sam osvojio Vimbldon. Ne mogu da verujem da sam pobedio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novaka Đokovića, verovatno će mi trebati neko vreme da shvatim. Od Vimbldona praktično do ovogtrenutka nisam uhvatio reket u ruke. Malo sam umoran, neću da lažem. Imao sam nekoliko dana da se odmorim, ali sam ovde da bih usrećio narod koji voli da me gleda - rekao je Alkaras, koji igra za reprezentaciju Španije na Hopman kupu.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.