ALKARAZ NEĆE DA PRETI: Novak je Novak, nabolji igrač na svetu, probaću da uživam

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2023, 17:58

ALKARAZ NEĆE DA PRETI: Novak je Novak, nabolji igrač na svetu, probaću da uživam

Očekuje se spektakl u Torinu.

Mnogi su ih očekivali u finalu, ali će se prva dva igrača sastati već u polufinalu završnog mastersa u Torinu. Kako god duel Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza biće spektakl za pamćenje.

Malo je nedostajalo da ni Srbin ni Španac ne dođu do polufinale. Đoković je među četiri najbolja stigao posle trijumfa Sinera protiv Runea, dok je Alkaraz duel protiv najboljeg igrača sveta zakazao posle trijumfa protiv Danila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Medvedeva (6:4, 6:4)

Novinare u Torinu, mnogo više je zanimalo šta Karlitos očekuje od novog okršaja sa Đokovićem, nego kako je ubedljivo savladao Medvedeva.

- Jedan od najtežih izazova sa kojim mogu da se suočim. Novak je Novak. On je najbolji igrač trenutno na svetu. Neverovatan je. Izgubio je samo šest mečeva ove sezone. Probaću da pokažem najbolji tenis, da uživam, radujem se baš što ću da igram protiv Novaka - izjavio je Alkaraz.

Biće to peti duel Đokovića i Alkaraza, trenutni skor je 2:2.

Još uvek nije poznato u kom terminu će igrati u subotu trenutno dva najbolja igrača na svetu. Postoje samo dve opcije, 14.45 ili 21.00

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.