ALISON TRAGIČAR LIVERPULA: Arsenal slavio u derbiju Premijer lige

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 21:03

ALISON TRAGIČAR LIVERPULA: Arsenal slavio u derbiju Premijer lige

Pobeda Tobdžija.

Fudbaleri Arsenala savladali su Liverpul (3:1) u derbi meču 23. kola Premijer lige.

Ovo je bio duel dve prvoplasirane ekipe, a Tobdžije su trijumfom prišle današnjem rivalu na svega dva boda zaostatka. Arsenal je bio bolji rival tokom čitavih 90 minuta, a do prve prednosti je stigao u 14. minutu. Bukajo Saka je bio strelac.

Liverpul je poravnao u trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena. Jednu krajnje bezazlenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << loptu nisu domaći uspeli da raščiste i u sveopštem rikošetu autogol je nesrečno postigao Gabrijel.

To nije poremetilo Arsenal koji je sa inicijativom nastavio i u drugih 45 minuta, a nagrada je stigla u 67. minutu.

Katastrofalnu grešku je napravio Alison promašio loptu prilikom istrčavanja, a lak posao je imao Martineli. Čuvar mreže gostiju je svoju lošu partiju završio još jednim kiksom. Igrao se 92. minut kada je Trosar šutirao iskosa sas leve strane, a Brazilac je dozvolio da mu lopta prođe kroz noge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.