ALIČIĆ BRILJIRAO: Rutinski POBEDIO predstavnika Laosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2021, 20:59

ALIČIĆ BRILJIRAO: Rutinski POBEDIO predstavnika Laosa

Plasirao se u osminu finala.

Nova zvezda srpskog boksa, Semiz Aličić (19) nastavio je sa pobedama na Prvenstvu sveta za muškarce 2021. Drugu pobedu s u kategoriji do 60 kg upisao je protiv predstavnika Laosa Valtera Upatana. Slavio je rezultatom 5:0.

Od samog starta meča Semiz je nametnuo je svoj tempo i inicijativu i sve do samo kraja treće, ujedno poslednje runde držao sve konce u svojim rukama. Pobednik se ni jednog trenutka nije dovodio u pitanje. Tako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zasluženo stigao do osmine finala u kojoj će snage odmeriti sa deset godina starijim Litvancem Edgarasom Skurdelisom koji iza sebe ima 90 mečeva u amaterskoj kategoriji.

- Držao sam se taktike koju mi je dao selektor i stručni štab. Pre početka meča imao sam malu tremu koja je odmah nakon prvog gonga nestala. Sa velikim samopouzdanjem sam ušao u ovaj meč što se moglo i videti, do kraja sam ostao u istom ritmu i na kraju stigao do pobede koja mi veoma znači. Ovu pobedu poklanjam svim navijačima koji su bili uz mene I Srbiji. Idemo dalje u nove pobede - kroz osmeh je rekao srpski reprezentativac posle meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Semiz Aličić bolji od Valtera Upatana

Izvor: RTS, 29.Okt.2021

Mladi srpski bokser, 19- godišnji Semiz Aličić, stigao je do druge pobede na Svetskom šampionatu u Beogradu, pošto je u kategoriji do 60 kilograma, savladao predstavnika Laosa Valtera Upatana rezultatom 5:0. . On je ovim izborio plasman u osminu finala, gde ga očekuje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.