Izvor: HotSport.rs, 20.Okt.2017, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR LINTA PRED RAD: Samo nas pobede vode ka našem cilju, a to je Evropa

Fudbaleri Voždovca će u subotu od 17 časova, na svom stadionu dočekati „građevinare“ u okviru meča 14. kola Super lige Srbije.

Trener „Zmajeva“, Aleksanar Linta rekao je da očekuje reakciju fudbalera Rada nakon „šok terapije“ i smene trenera, te da njegov tim mora jako oprezno da pristupi ovom meču.
Rad je u protekloj nedelji promenio trenera, svaka promena izazove određene rakcije među igračima ali ne samo zbog te činjenice, mi ćemo ekipu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Rada shvatiti jako ozbiljno. Pokušaćemo da ostnemo dosledni našem sistemu igre i da tme dodamo energiju, želju i pokušaju da dođemo do tri boda koja su nam nephodna u pohodu ka nešem cilju, a to je plasman u Evropu-, rekao je Aleksandar Linta, a zatim se osvrnu na stanje u timu.
– Na žalost ne možemo da računam na Jovicu Blagojevića lpk je imao tešku operaciju kolena, ali nam se u tim vraća Filip Stuparević- potvrdio je trener Voždovca.
Kapiten „Zmajeva“, Miloš Pavlović pozvao je navijače da pomgnu njemu i saigračima u važnoj utakmici prtiv gradskog rivala.
– Pozva bih navijače da nam pruže podršku, ona nam je preko potrebna. Trenutni položaj na tabeli ne oslikava pravu snagu našeg narednog rivala i očekujem jedan izuzetno težak meč. Mi ćemo u ovu utakmicu ući maksimalno motivisani i držaćemo se naših principa igre u jurišu na ti boda-, rekao je Pavlović, koji je takođe poželeo brz oporavak svom saigraču Jvici Blagojeviću.
The post ALEKSANDAR LINTA PRED RAD: Samo nas pobede vode ka našem cilju, a to je Evropa appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.