ALEKSA, CRNI ALEKSA... Srbin prebijen kao mačka u Nešvilu, ovaj poraz bi ga mogao MNOGO koštati (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 11:06

ALEKSA, CRNI ALEKSA... Srbin prebijen kao mačka u Nešvilu, ovaj poraz bi ga mogao MNOGO koštati (VIDEO)

Trebalo je da se bolje pripremi.

U nedelju rano ujutru po srednjoevropskom vremenu u Nešvilu je održana nova „UFC Fight Night“ priredba, a jedan od učesnika glavnog programa nastupio je pod srpskom zastavom. U pitanju je poluteškaš (do 93 kg) Aleksa Čamur, koji je posle tri mukotrpne runde poražen od Tanera Bozera.

Sva trojica arbitara su bodovali 30-27 posle 15 minuta tokom kojih je Čamur pretrpeo veliu „štetu“ – snažni Taner Bozer, nekadašnji teškaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo puta ga je čisto pogodio i zasluženo došao do nove pobede.

Kanađanin Bozer sada ima skor 21-10, a u pet mečeva pre duela sa Čamurom imao je četiri poraza.

Aleksa Čamur je na početku odlučio da krene u energične razmene sa rivalom od kojeg je vidno bio manji u oktagonu, a već je u prvoj rundi postalo jasno da mu neće biti lako protiv raspoloženog Bozera.

Tanner Boser battered Camur on the feet through 15 minutes

They do call him the Boser for a reason as he Bulldozed himself through Camur

Very Dominant win for Boser

Tanner Boser defeated Aleksa Camur (30-27 3X) pic.twitter.com/xP9Kxg4AgA

— • 𝒮𝓀𝓎𝓁𝑜(76 DAYS UNTIL CHARLES FINISHES ISLAM) (@YT_SKYLO1) August 6, 2023

Uprkos brojnim udarcima koje mu je suparnik zadao, Čamur nije postustajao, ali je na kraju bilo evidentno da će sudije odlučiti u korist Kanađanina, a čak je i začuđujuće kako je tokom nekih kombinacija Srbin uspeo da ostane na nogama.

Aleksa je sada na bilansu 6-3 u MMA, a u okviru UFC promocije je na 1-3. Bio je ovo treći poraz zaredom za Čamura i veliko je pitanje hoće li nastaviti sa nastupima u najboljoj svetskoj promociji.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.