ALBANSKI PROVOKATOR NAVUKAO GNEV I NA OSTRVU: Džaka POLUDEO i svađao se sa svima, pa dobio SMEŠNU kaznu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANSKI PROVOKATOR NAVUKAO GNEV I NA OSTRVU: Džaka POLUDEO i svađao se sa svima, pa dobio SMEŠNU kaznu (VIDEO)

Šta još treba da uradi da bi mu skinuli kapitensku traku.

Skandal majstor Granit Džaka ne prestaje da šokira svetsku fudbalsku javnost. Posle mučke provokacije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, kada je protiv Srbije postignuti gol proslavio gestikulirajući rukama albanskog orla, švajcarski reprezentativac i kapiten Arsenala ovog puta sukobio se sa navijačima Tobdžija.

Naime, u meču sa Kristal palasom, Džaka je napuštajući teren izazivao fanove kluba iz Londona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smatrajući da su mnogo tihi, a zatim ljutito bacio dres Arsenala, što je naišlo na osudu i kod medija i navijača tima koji sa klupe predvodi Unaj Emeri.

Granit Xhaka being jeered by his own fans 😱😱 no player deserve this no matter the situation. The hate on him is too much. Xhaka is a fantastic player. It's so disappointing, though I'm not in support of his reaction. The fans pushed him though. Emery is the problem of Arsenal pic.twitter.com/F1Nsm8DwrA

— Pablo Quavo (@pabloquavo1) October 27, 2019

Ujedno, Džaka je stigao i da opsuje gledaoce, pa ga je kamera uhvatila kako to čini, ali se kao i na ovogodišnjem Mundijalu bivši igrač Bazela i Menhengladbaha "izvukao" bez konkretnih posledica.

Naime, uprava Arsenala umesto da kazni vinovnika incidenta, najavila je da će ponuditi savetovanje Džaki, koji je opet prešao granicu pristojnosti.

Menadžer Tobdžija Emeri navodi da je njegov pulen jako uznemiren i veoma tužan, odnosno, da smatra da ga navijači ne vole. Španac na klupi londonskog kluba kaže da je Švajcarac dobro radio u prethodnom periodu, kao i da zna gde je pogrešio.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda hokejašica Marina Pugina.

#надеюсь#2019#будет#намного#лучше#❤️

Објава коју дели masha pugina 77🏒 (@masha_p_77) дана 1. Јан 2019. у 2:18 PST

#жхл#красивая#лига#

Објава коју дели masha pugina 77🏒 (@masha_p_77) дана 19. Феб 2017. у 9:56 PST

Објава коју дели masha pugina 77🏒 (@masha_p_77) дана 27. Јул 2017. у 2:52 PDT

#New#season#💙

Објава коју дели masha pugina 77🏒 (@masha_p_77) дана 31. Авг 2018. у 4:22 PDT

Отдых продолжается 🏝🌊☀️

Објава коју дели masha pugina 77🏒 (@masha_p_77) дана 8. Мај 2019. у 9:34 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.