ALBANAC PROVOCIRAO RONALDA: Portugalac POKAZAO kakav je gospodin (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2020, 16:03

ALBANAC PROVOCIRAO RONALDA: Portugalac POKAZAO kakav je gospodin (FOTO)

Veliki fudbaler, ali i čovek.

Zaninljiva situacija viđena je juče na meču Lige šampiona između Ferencvaroša i Juventusa (Italijani slavili kod kuće sa 2:!). Fudbaler mađarskog tima Mirto Uzuni je postigao vodeći gol u 19. minutu, a onda je oponašao Kristijana Ronalda u radovanju.

Inter i Real su na pozicijama tri i četiri Grupe B Lige šampiona, pa su i jednima i drugima bodovi preko potrebni večeras (21.00) u Milanu. Pre 20 dana Real je u Madridu slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 3:2, a sada je kvota na keca 2,35, na iks 3,40, a na dvojku 3,00, dok je na GG3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Real Madrid.

Ipak, Portugalac to nije uzeo za zlo Albancu već mu je poklonio dres na kraju utakmice. Kristijano Ronaldo je pokazao da je gospodin. A i njegov tim je pobedio, on je postigao izjednačuju gol i dres je dao nekome kome verovatno nije ime ne zna.

Ferencvaros player Myrto Uzuni hit Cristiano Ronaldo's celebration after scoring against Juventus yesterday

He then asked for and got Cristiano's shirt at full-time... A dream come true for the 25-year old 😁 pic.twitter.com/arvTKClgM3

— Football Fans Tribe 🇳🇬 ⚽ (@FansTribeHQ) November 25, 2020

Veliki je fudbaler Kristijano Ronaldo, ali i čovek iako mnogi žele obe stvari da mu ospore.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda isabranica Kristijana Ronalda, Heorhina Rodrigez

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.