AKTUELNI ŠAMPION RAZBIO BUDUĆEG: Milan se poigrao sa Napolijem na Maradoni

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 23:09

AKTUELNI ŠAMPION RAZBIO BUDUĆEG: Milan se poigrao sa Napolijem na ''Maradoni''

Napolitanci i dalje lideri na tabeli.

Fudbaleri Milana ostvarili su ubedljivu pobedu protiv lidera Serija A Napolija na stadionu ''Dijego Armando Maradona'' sa 4:0 (2:0) u derbiju 28. kola. Napolitancima ovaj poraz neće uticati na gotovo sigurno osvajanje titule, ali nije baš najbolja uvertira za dvomeč četvrtfinala Lige šampiona upravo protiv Rosonera. Napoli je i dalje prvi sa 71 bodom, dok je Milan sa 51 bodom sada na trećem mestu i napravio je važan korak ka Ligi šampiona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Milan je od starta bio bolji rival i više je želeo pobedu, a mreža Napolitanaca se zatresla vewć u 17. minutu kada je Dijaz proigrao Leaa koji je lobovao Mereta za 1:0. Osam minuta kasnije već je bilo 2:0, pošto je Dijaz pokupio otpadak posle ubacivanja Benasera i precizno šutirao za duplirano vođstvo gostiju na poluvremenu.

U nastavku se slika nije promenila. Milan je nastavio sa dobrom igrom, a Napoli je bio daleko od svog nivoa iako je imao inicijativu početkom drugog poluvremena. Međutim, u 59. minutu Tonali je proigrao Leaa koji je ''promešao'' Rahmanija i postigao lep gol za 3:0. Ni to nije bilo dosta Milanu pošto je Salemakers u 67. minutu uspeo da savlada Mereta za 4:0. Imao je Milan još par dobrih prilika za totalnu katastrofu Napolija, ali je ostalo 4:0.

Pogledajte kako izgleda Zoe Tauran, devojka Rišaira Živkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.