AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE… Rukometaši Srbije dobili Poljsku na debiju selektora Rojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 22:29

AKO SE PO JUTRU DAN POZNAJE… Rukometaši Srbije dobili Poljsku na debiju selektora Rojevića

Odličan rezultat.
Muška ukometna reprezentacija Srbije savladala je kao gost selekciju Poljske u prvom od dva prijateljska susreta u okviru EHF nedelje nacionalnih timova.
Izabranici Borisa Rojevića na debiju novog stručnog štaba slavili su rezultatom 26:25 (13:12). Najefikasniji u redovima Srbije bili su Dragan Pešmalbek sa šest golova i Đorđe Đekić sa četiri pogotka.
- Čestitao bih mojim momcima na velikoj borbi, na ogromnoj želji i energiji. Svaka pobeda na strani je jako velika. Jako sam zadovoljan što smo otvorili zajednički rad sa pobedom. Bilo je i dobrih i loših stvari, vidi se da preostaje još mnogo da se radi, ali jako mi je drago što smo otvorili ovo okupljanje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Prvo, pa muško": Srbija sa novim selektorom krenula pobedom!

Izvor: Sportal.rs, 15.Mar.2024

Muška seniorska reprezentacija Srbije savladala je selekciju Poljske u prvom od dva prijateljska susreta u okviru EHF nedelje nacionalnih timova.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.