AKO OBEZBEDI PLASMAN U LIGU ŠAMPIONA: Milan odmah dobija odlično pojačanje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 20:29

AKO OBEZBEDI PLASMAN U LIGU ŠAMPIONA: Milan odmah dobija odlično pojačanje (FOTO)

Nije poznato na koliko bi ugovor bio potpisan.

Fudbalski klub Milan planira da otkupi ugovor igrača Fikaja Tomorija ukoliko se klub plasira u Ligu šampiona, prenose italijanski mediji. Kako navodi Kalčomerkato, Milan je odlučio da potpiše Tomorija na neodređeno vreme ukoliko klub osigura prolaz u grupnu fazu najjačeg klupskog takmičenja u Evropi.

Tomori je u Rosonere stigao na pozajmicu iz Čelsija ovog januara, a milanski velikan ima opciju u ugovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga otkupi za 28 miliona evra. Engleski fudbaler je prvi gol za klub postigao u meču sa Juventusom, u kome je njegov klub slavio ubedljivo sa 3:0.

AC Milan’s manager confirms his desire to sign Chelsea’s Fikayo Tomori. https://t.co/Xs80B8Qw8c

— BLOGPAY 🧘‍♀️💰 (@myblogpay_) May 10, 2021

Fudbaleri Milana su trenutno treći na tabeli italijanske Serije A sa 72 boda, dva više imaju od četvrtoplasiranog Napolija, tri više od petoplasiranog Juventusa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IZ PREMIJER LIGE U ITALIJU: Veliki posao sprema Milan!

Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2021

Ako Milan obezbedi Evrope, biće blizu da obezbedi i veliko pojačanje! Štoper Čelsija na pozajmici u Milanu Fikajo Tomori, polako završava svoju pozajmicu u Italiji. Stigao je da pomogne ekipi trenera Piolija u borbi za osvajanje italijanskog šampionata, ali im to nije pošlo za rukom. Ipak stameni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.