AKO NIJE GLUP... Evo kako je hrvartski trener dočekao Ivana Ilića u Veroni

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 16:34

AKO NIJE GLUP... Evo kako je hrvartski trener dočekao Ivana Ilića u Veroni

Debi protiv Milana.

Imao je srpski reprezentativac Ivan Ilić dosta ponuda u minulom prelaznom roku. Bio je već viđen u Marseju, ali je ipak prešao iz Verone u Torinu.

Na odluku je naravno uticalo i to što je sa trenerom Torina  Ivanom Jurićem sarađivao u Veroni. Ilić bi za Torino trebalo da debituje u petak na gostovanju kod Milana.

- Srećan sam što je izabrao naš klub. S vremenom će, ne bude li glup, postati mnogo dobar fudbaler. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stavljam za to ruku u vatru - rekao je hrvatski trener.

Ilić je seniorsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, u kojoj je priliku dobio odmah nakon 16. rođendana. U leto 2017. je prešao u Mančester siti, ali kako to obično bude kada mladići rano odu u klub u kojem je velika konkurencija, tražio se po pozajmicama pa preko Verone ponovno proigrao.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.