AKN: Marez svetla tačka Alžira, Mane načeo Tunižane (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 15.Jan.2017, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKN: Marez svetla tačka Alžira, Mane načeo Tunižane (VIDEO)

U današnja okršaja na Afričkom kupu nacija pobedu je ostvario Senegal protiv Tunisa (2:0), dok su Alžir i Zimbabve remizirali (2:2).
Umalo da se desi bruka za jednog od favorita na samom startu. Iako je Alžir poveo sa 1:0 golom za koji su bili zaslužni igrači Lestera, Slimani koji je asistirao i Marez koji je bio strelac, Zimbabve je do kraja prvog poluvremena postigao dva gola i poveo. Prednost je trajala sve do 82. minuta kada je Rijad Marez po drugi put >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zatresao mrežu na meču i doneo konačan ishod.
(Izvor: YouTube/Krokomime)
Posle tri remija na isto toliko utakmica ovog turnira, videli smo i jedan trijumf. Senegal je prilično lako izašao na kraj sa Tunisom. Sadio Mane je doneo prednost Senegalcima u 10. minutu sa bele tačke, da bi nakon tačno 20 minuta mrežu zatresao i štoper Anderlehta, Kara Mbođi. U drugom delu igre nije bilo golova, iako je Tunis u nekim momentima silovito napadao i šutirao čak 19 puta.
(Izvor: YouTube/Krokomime)

Kup afričkih nacija, 1. kolo grupne faze
Nedelja:
Grupa B
Alžir – Zimbabve 2:2 (1:2)
(Marez 12, 82 – Mahači 17, Mušekvi 29 PEN)
Tunis – Senegal 0:2 (0:2)
(Mane 10 PEN, Mbođi 30)



Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

The post AKN: Marez svetla tačka Alžira, Mane načeo Tunižane (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Konačno pobeda na KAN: Senegal bolji od Tunisa

Izvor: Beta, 15.Jan.2017

Fudbaleri Senegala pobedili su danas Tunis sa 2:0 u prvom kolu Grupe B na Kupu afričkih nacija u Gabonu, a ovo je prva pobeda na turniru posle tri odigrane utakmice.Senegal je jedan od favorita turnira, a oba gola postigao je u prvom poluvremenu posle prekida. Sadio Mane je u 10. minutu iskoristio penal,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.