Izvor: Blic, 23.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKN: Egipat ubedljiv protiv Kameruna

Zvanični šampion Afrike Egipta sa ubedljivih 4:2 (3:0) savladao je Kamerun. U meču je viđeno šest golova, a tri igrača su postigla po dva pogotoka: Zidan i Hasni za Egipat, a Samjuel Eto za Kamerun.



Egipat je već posle 17. minuta golovima Hasnija i Zidana vodio sa velikih 2:0 i nagovestio da će protiv «lavova» osvojiti tri boda.

Svaka neizvesnost oko pobednika rešena je u drugom minutu nadoknade kada je Zidan postigao svoj drugi pogodak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na meču.

Najbolji igrač Kameruna Samjuel Eto je u šestom minutu nastavka meča smanjio na 3:1.

U poslednjih 10 minuta viđena su još dva gola. Prvo je u 83. minutu Hasni povisio na 4:1, da bi konačnih 4:2 na stadionu "Baba Jara" postavio Eto sa penala.

Rezultati 21. i 22. januara:

Grupa A: Gana - Gvineja 2:1, Namibija - Maroko 1:5.

Grupa B: Nigerija - Obala Slonovače 0:1, Mali - Benin 1:0.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.