AKCIJA KAO IZ UDŽBENIKA: Zvezda melje Slask, Falćineli ponovo strelac, pogodio i Pavkov (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 17:48

AKCIJA KAO IZ UDŽBENIKA: Zvezda "melje" Slask, Falćineli ponovo strelac, pogodio i Pavkov (VIDEO)

Odlično izdanje crveno-belih.

Crvena zvezda u ovim trenucima igra svoju prvu pripremnu utakmicu u Beleku. Protivnik je poljski Slask, koji se baš ne "provodi" lepo na terenu. Naime, crveno-beli imaju prednost od 4:0, a Dijego Falćineli je postigao svoj drugi pogodak na meču.

Italijan je u 58. minutu golom krunisao fenomenalnu akciju kompletnog tima Zvezde.

УЖИВО: Црвена звезда - Сласк 3:0 Фалћинели pic.twitter.com/Te7bknSSna
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Red Star Belgrade (@RSBForum) January 22, 2021

Četvrti pogodak delo je Milana Pavkova. Iskusni napadač je u 73. minutu odlično iskoristio proigravanje Veljka Nikolića.

УЖИВО: Црвена звезда - Сласк 4:0 Павков pic.twitter.com/zEDqrBLlTR

— Red Star Belgrade (@RSBForum) January 22, 2021

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.