AK - Domaćin u četvrtfinalu posle produžetaka

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 21:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AK - Domaćin u četvrtfinalu posle produžetaka

Domaćin sedamnaestog izdanja Azijskog kupa plasirao se u četvrtfinale, pošto je večeras nakon produžetaka uspeo da savlada selekciju Kirgistana.

Fudbalska reprezentacija Ujedinjenih Arapskih Emirata plasirala se u četvrtfinale sedamnaestog izdanja Azijskog kupa i došla u poziciju da u narednom meču servira slatku osvetu aktuelnom šampionu.

Ujedinjeni Arapski Emirati savladali su selekciju Kirgistana sa 3:2 (1:1) posle produžetaka, pa će u četvrtfinalu odmeriti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << snage sa reprezentacijom Australije koja je posle penala eliminisala Uzbekistan.

Domaćin turnira imao je pobedu u rukama, ali je u nadoknadi vremena Tursunali Rustamov šokirao publiku i doneo Kirgistanu produžetke.

U dvanaestom minutu prvog produžetka Ahmed Kali pogađa sa "kreča" i postavlja konačan rezultat šestog meča osmine finala ovogodišnjeg Azijskog kupa.

Ujedinjeni Arapski Emirati će za plasman u polufinale igrati protiv Australije. Biće to repriza polufinala sa prethodnog Azijskog kupa koje su "Sokerosi" dobili sa 2:0 i tako napravili pretposlednji korak na putu ka tituli.

Meč UAE - Australija na programu je 25. januara na stadionu "Haza bin Zajed".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.