AJAKS POPIO PET KOMADA: Tadić i društvo ostali bez trofeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022, 23:14

AJAKS "POPIO" PET KOMADA: Tadić i društvo ostali bez trofeja

Meč je odigran u Amsterdamu.

Fudbaleri PSV-a osvojili su večeras prvi trofej u sezoni, pošto u Superkupu Holandije u Amsterdamu pobedili Ajaks našeg Dušana Tadića sa 5:3.

Ajaks je poveo u 15. minutu pogotkom Stivena Bergvejna, ali je PSV do kraja prvog poluvremena preokrenuo rezultat preko Gusa Tila koji je bio strelac u 32. i drugom minutu sudijske nadoknade.

Antoni je u 54. minutu doneo izjednačenje Ajaksu, a PSV je potom u razmaku od četiri minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo preokrenuo stvari u svoju korist. Prvo je Kodi Gapko u 65. minutu pogodio za 3:2, a onda je Til u 69. minutu kompletirao het-trik.

Tri minuta kasnije Mohammed Kudus je je pogodio za 4:3, a tačku na ovaj meč stavio je Ćavi Simons u 91. minutu.

Ajaks je od 76. minutu igrao sa igračem manje pošto je crveni karton dobio Kalvin Basi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.