AGUERO SE VRAĆA NA TEREN? Oglasio se Argentinac i stavio tačku na nagađanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 13:21

AGUERO SE VRAĆA NA TEREN? Oglasio se Argentinac i stavio tačku na nagađanja

Sada više nema dileme.

Nekadašnji argentinski fudbalski reprezentativac Serhio Aguero demantovao da se vraća na teren i istakao da ne planira da trenira sa Independijenteom, prenose lokalni mediji.

Aguero (35) je igračku karijeru završio u decembru 2021. zbog problema sa srcem. On je nedavno izjavio da je od svog lekara dobio poruku da bi u budućnosti mogao ponovo da zaigra fudbal.

Pojedini svetski mediji su objavili da je Aguero navodno dobio poziv trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Independijentea Karlosa Teveza da trenira sa ovim klubom.

- To je laž. Neću da treniram sa Independijenteom. Ponekad ljudi izmišljaju, jer se moj kardiolog upravo pojavio... On mi je rekao da sam veoma dobro, da je važno da budem dobrog zdravlja, ali bi trebalo da prođem još mnogo pregleda da bih se vratio treninzima na idealnom nivou - rekao je Aguero.

Aguero je karijeru počeo u Independijenteu, a potom je igrao za Atletiko Madrid i Mančester siti. On je igračku karijeru završio u Barseloni.

Za reprezentaciju Argentine odigrao je 101 meč i postigao je 41 gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.