AGUERO: Osećam da mi srce jednostavno ne radi

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 15:13

AGUERO: Osećam da mi srce jednostavno ne radi

Argentinac pre vremena završio karijeru.

Serhio Aguero je tokom leta iz Mančester Sitija prešao u Barselonu, ali njegov boravak u Kataloniji završio se mnogo pre nego što su navijači očekivali.

Krajem oktobra je Aguero prebačen u bolnicu pošto je osetio bol u grudima tokom meča španskog šampionata protiv Alavesa. Ispostavilo se da je Aguero morao zbog toga ranije da završi karijeru, a u poslednja dva meseca je potpuno promenio svoj život. Fudbal je za Argentinca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nažalost postao prošlost.

 - Gušim se kada hoću da igram fudbal. Ponekad pomislim da ne mogu da istrčim jedan sprint. Osećam da mi srce jednostavno ne radi - rekao je Aguero.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.