AGENT TOTI! Princ Rima završava Murinju BOMBU leta

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022, 22:02

AGENT TOTI! Princ Rima završava Murinju BOMBU leta

Rešio je da ga dovede u prestonicu.

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti u "penziji" prati skoro svaki meč bivšeg kluba, a sada je rešio i da pomogne sportskom sektoru u dovođenju pojačanja za narednu sezonu.

Naime, Princ Rima je rekao da će pokušati da ubedi Paula Dibalu da se pridruži Rimljanima.

Argentinskom reprezentativcu na kraju sezone ističe ugovor sa Juventusom koji neće biti obnovljen.

- Videćemo da li mogu da ga dovedem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Rim. Naći ćemo se u ponedeljak, pokušaću da ga ubedim. Bićemo u Milanu na humanitarnoj utakmici Samuela Etoa, igraćemo zajedno, daću mu savet.

- Pokušaću da mu prenesem neke informacije, nadam se da ću uspeti. To je u slučaju da se Roma složi sa mnom - izjavio je Toti.

Italijanski mediji su ranije pisali da će Inter ponuditi Dibali četvorogodišnji ugovor uz platu od šest miliona evra po sezoni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.