Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 21:36

AFRIKA: Više nego ubedljiva pobeda Smouhe

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na afričkom kontinentu

NAJROBI SITI - VESTERN STIMA 2:1 (0:1)

(Fudbal, Kenija 1)

Iz dvojke u keca kladioničarskim rečnikom. Vestern je poveo golom Rodžersa u 39. minutu utakmice, a sve do finiša je delovalo da će gosti do tri boda. A onda je Ombija u 85. doneo izjednačenje, a zatim i Opijo sa bele tačke za potpuni preokret i pobedu Najrobija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
BANDARI - ULINZI STARS 1:3 (0:2)

(Fudbal, Kenija 1)

Predobro je Ulinzi počeo utakmicu i pored toga domaćin nije mogao ništa. Kago je poveo u 10. minutu, a onda je Onjango digao u 38. sa bele tačke na 2:0. Bandari je dobio lažnu nadu golom u 48. minutu, ali je Borafja u 52. ponovo napravio dva gola razlike i time rešio utakmicu.

BIAŠARA JUNAJTED - NAMUNGO 1:1 (1:1)

(Fudbal, Tanzanija 1)

Postoje te zanimljive utakmice kada se sve najvažnije dogodi na samom početku. Namungo je poveo golom Seja u 2. minutu utakmice, da bi Biašara odgovorila već u 4. minutu kada je već prošao GG. Ipak, do kraja utakmice nije bilo promene rezultata. Po bod i za jedne i za druge.

EL ENTAG - EL GEJŠ 1:2 (0:2)

(Fudbal, Egipat 1)

Gosti su veoma sigurno ušli u utakmicu i brzo stigli do velike prednosti. Prvo je Bazuka postigao autogol u 10. minutu, da bi gosti na talasu tog pogotka u 13. minutu preko Mansija podigli na 2:0. Tarek je u nastavku smanjio, a do kraja meča nije bilo promene.

 PIRAMIDS - SMOUHA 0:3 (0:2)

(Fudbal, Egipat 1)

Smouha nije mogla bolje da otvori utakmicu jer je povela već u 3. minutu preko Abdela Radvana. A kako je gost počeo, tako je i završio prvi deo meča pa je Fathi pogodio u 45. minutu. Abdel Radvan je u 52. postavio konačan rezultat, a domaćin je do kraja utakmice ostao sa igračem manje kada je Bakri isključen.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.