Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2021, 23:32

AFRIKA: Tasker uspešno odradio zadatak

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na afričkom kontinentu

TASKER – AFC LEOPARDS 2:0 (1:0)

(Fudbal, Kenija 1)

Tasker je ubedljivo odradio posao i već u prvom poluvremenu stigao do prednosti. Očijeng je bio precizan u 15. minutu. To je olakšalo posao domaćem timu, pa je u nastavku Tasker nastavio da napada i to mu se isplatilo. Onjango je pogodio u 50. minutu i tu prelomio utakmicu.

SENEGAL – ESVATINI >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2:2 (0:2)

(Fudbal, COSAFA kup)

Zanimljiv je tok imala ova utakmica. Esvatini je poveo sa dva data gola preko Matsea u 15. minutu i Ndinise u 20. I tada je delovalo da bi ovde mogla da dođe iznenađujuća dvojka. Međutim, Senegal je u nastavku pojačao ritam i uspeo da izjednači. Djite je pogodio prvo u 58. minutu, da bi Kejn postavio konačan rezultat u regularnom delu golom u 80. minutu. Senegal je kasnije bio bolji posle izvođenja penala.

JUŽNA AFRIKA – MOZAMBIK 3:0 (1:0)

(Fudbal, COSAFA kup)

Povela je Južna Afrika u 24. minutu preko Engkomba i time je Južna Afrika uspela da skine teret sa leđa. Sa tim rezultatom se završilo prvo poluvreme. U nastavku je Južna Afrika pojačala. Prvo je stigla do 2:0 preko Marta u 59. minutu, da bi Letsoalo iz penala postavio konačan rezultat.

PRVI AVGUST – LIBOLO, 18.00

(Fudbal, Angola 1)

 AL MOKAVLUN – PIRAMIDS 0:2 (0:2)

(Fudbal, Egipat 1)

Sve je bilo gotovo u prvom poluvremenu. Piramids je odradio posao brzo, a pomogla mu je i činjenica da je do prvog gola stigao sa penala. Strelac je bio Bekhit u 22. minutu. Kasnije je i Isa pogodio u 30. minutu i postavio konačan rezultat utakmice. Odličan posao za Piramids i sve koji su igrali ovde dvojku.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.