Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 23:27

AFRIKA: Sigurni Al Ahli, kiks Kajzer Čifsa

Pogledajte kako su završene neke od utakmica na afričkom kontinentu

HOUMBOJZ - KCB, 0:0

(Fudbal, Kenija 1)

Najčvršća odbrana kenijskog prvenstva još jednom je uspela da sačuva svoju mrežu, ali nije uspela da ugrozi protivničku. Ni treću uzastopnu utakmicu KBC nije primio gol, međutim, nije nastavio trijumfalni niz, pa mu je Tusker preuzeo lidersku poziciju.

KAJZER ČIFS - VIDAD KAZABLANKA 0:0

(Fudbal, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Liga šampiona)

Kajzer Čifsi imaju mnogo više razloga za zadovoljstvo. Moglo je i da se nagovesti da će na ovom meču biti malo golova. Prvi duel su Čifsi dobili sa 1:0, tako da su gledali da odigranu na nulu i da prođu u finalče. I to su i uspeli. Tako da su najbolje prošli oni koji su gađali X.

AL AHLI - ESPERANCE (tip 1, kvota 1,72), rezultat 3:0

(Fudbal, Liga šampiona)

Brzo, jako, efikasno. Baš tako je izgledala igra Al Ahlija iz Kaira. Esperance nije imala čemu da se nada. Neizvesnost je trajala do 38. minuta kada je Al Ahli poveo pogotkom Al Maluija. U drugom delu Al Ahli je bio još bolji. Rutinirao je rivala.

ASEC MIMOZAS - SAN PEDRO (tip 1, kvota 1.60),rezultat 0:0

(Fudbal, Obala Slonovače 1)

Razočaravajući rezultat iz Obale Slonovače. Domaćin je bio favorit, igrao je odlično u poslednje vreme. Međutim, večeras nije mogao da probije defanzivni bedem San Pedra. Očekivali ste ovde sigurnu pobedu domačina.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

AFRIKA: Sigurni Al Ahli, istorijski rezultat za Kajzer Čifs

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2021, 09:02

Pogledajte kako su završene neke od utakmica na afričkom kontinentu..HOUMBOJZ - KCB, 0:0..(Fudbal, Kenija 1)..Najčvršća odbrana kenijskog prvenstva još jednom je uspela da sačuva svoju mrežu, ali nije uspela da ugrozi protivničku. Ni treću uzastopnu utakmicu KBC nije primio gol, međutim, nije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.