Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021, 23:15

AFRIKA: Setif i Kabilija se odlično pokazali

Pogledajte kako su završene neke od utakmica koje su odigrane na afričkom kontinentu

GOR MAIJA - SOFAPAKA 1:0 (0:0)

(Fudbal, Kenija 1)

U prvom poluvremenu nije bilo golova, pa se negde očekivalo da bi jedan u ovako tvrdoj utakmici mogao sve da reši. Upravo se to i dogodilo u nastavku utakmice kada je Ulimvengu postigao pogodak u 74. minutu i time rešio utakmicu u korist domaće ekipe.

TRANSPORTS - SFASKIJEN 0:2 (0:2) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

(Fudbal, Kup Tunis)

Vrhunska partija Sfaskijena i prolazak u finale Kupa. Nije bilo mnogo nedoumica jer je gostujući sastav postigao dva brza gola i rešio čiav meč već u prvih pola sata. Prvi gol dao je Ben Ali u 11. minutu utakmice, a onda je Karui podigao na 2:0 u 28. minutu i tu je meč bio suštinski rešen.

KOTONSPORT - KABILIJA 1:2 (1:1)

(Fudbal, CAF kup)

Nije moglo da pođe bolje po domaćina. Poveo je Koton u 29. minutu utakmice, a onda je poništen gol Kabiliji u 39. minutu posle gledanja VAR-a. Krajem prvog poluvremena je gost poravnao golom Keruma. Ključni momenat utakmice dogodio se u 62. minutu posle autogola Etamea.

SETIF - BORDŽ BOU 2:0 (1:0)

(Fudbal, Alžir 1)

Lider prvenstvene trke je opravdao ulogu izrazitog favorita, mada je morao ozbiljno da se pomuči kako bi stigao do trijumfa. Setif je oba pogotka postigao sa bele tačke. Prvi je postigao Usam Gača u 45. minutu, dok je konačan rezultat postavio Akram Đanit deset minuta pre kraja utakmice.

ASEK MIMOZAS - SO ARME 2:0 (1:0)

(Fudbal, Obala Slonovače 1)

Asek je izašao na teren kao favorit i ispoštovao je tu ulogu. Dovoljno je bilo što je postigao po jedan gol i u prvom i u drugom poluvremenu, pa da se popenje na prvu poziciju, a da Arme ostane na poslednjem mestu na tabeli sa četiri osvojena boda.

PIRAMIDS - RADŽA KAZABLANKA 0:0

(Fudbal, CAF kup)

Najmanje popularan rezultat najviše je odgovarao onima koji su igrali iks na ovom meču. Sudar Piramidsa i Radža Kazablanke završen je bez golova. Pokušavali su treneri obe ekipe da probude svoje izabranike, pravili su brojne izmene u drugom poluvremenu, ali ništa nije pomoglo.

HASANIJA - MAGREB FES, 22.30

(Fudbal, Maroko 1)

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.