Izvor: MozzartSport.com, 07.Maj.2021, 08:42

AFRIKA: Grejt Olimpiks juri prvo mesto u Gani, zanimljivo u Etiopiji, Ugandi, Gambiji...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

HAVASA KENEMA – HADIJA HOSANA, 09.00

(Fudbal, Etiopija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Hadija je na trećem mestu šampionata Etiopije, a bez poraza je već pet kola. Hadija je na sedmoj poziciji. Poslednje tri utakmice ovih timova završene su bez pobednika, Dva puta je bilo 1:1, a jednom bez golova. Hadija ne može da se pohvali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultatima u gostima. Ima samo tri pobede u devet kola. Poslednja dva meča u gostima Hadija je odigrala bez pobednika. Havasa kod kuće nije pobedila već tri kola.

SEBETA SITI – SIDAMA BUNA, 14.00

(Fudbal, Etiopija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sebeta ne zna za poraz već tri kola. Sakupila je sedam bodova u poslednaj tri kola. Sidama Buna je na 11. poziciji sa 20 bodova, šest manje od današnjeg rivala. Sidama je poslednje dve utakmice pobedila Sebetu sa po 1:0.

MIDA – KJETUME, 15.00

(Fudbal, Uganda 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Oba tima bore se za opstanak u šampionatu Ugande, s tim da je Kejtume mnogo bliži sigurnoj luci. Ima 10 bodova više od Mide koja je jednom nogom u drugoj ligi. Gosti su popravili formu, imaju dva trijumfa u prethodna tri kola. Mida je primila najviše golova u ligi, čak 63 na 21 utakmici (tačno tri u proseku).

URA SC – ONDUPARAKA, 15.00

(Fudbal, Uganda 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ura je lider šampionata Ugande sa 47 bodova, jedan više od Vajpersa. Onduparaka je u donjem delu tabele, ima četiri vezana poraza, a na poslednje dve utakmice nije postigla gol. Ura je vezala pet pobeda na domaćem terenu. Onduparaka nije slavila protiv današnjeg rivala na pet poslednjih utakmica. Ura je nije primila gol na tri poslednja meča, doduše postigla je samo dva.

VAFA – GREJT OLIMPIKS, 17.00

(Fudbal, Gana 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Grejt Olimpiks se bori za titulu u elitnoj ligi Gane. Trenutno je na trećem mestu, ali ima samo dva boda manje od lidera Medeame. Ukoliko pobedi Vafu, Grejt Olimpiks će makar na dan da bude na čelu tabele. Gosti ne mogu da se pohvale dobrom formom. Imaju dva poraza u prethodna četiri kola. Vafa je na sredini tabele, ima tri tijumfa u prethodna četiri kola.

VAA BANĐUL – TALINDING JUNAJTED, 22.30

(Fudbal, Gambija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gosti su poslednji u šampionatu Gambije. Imaju samo 10 bodova na 14 utakmica. Bez pobede su već četiri kola. VAA Banđul je na petoj poziciji sa 11 bodova manje od lidera Fortune. Na prethodne dve utakmice ovih timova nije bilo pobednika – 1:1 i 0:0. Talinding je je samo jednom slavio ove sezone na gostovanjima, a sakupio je samo bod na prethodna četiri meča.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.